Tuesday, March 10, 2009

Akhirnya Yahudi gelakkan Mahathir...

Akhirnya orang2 Yahudi (Berjaya) gelakkan dan ketawakan Mahathir.. hahahaha..kahkahkah, Padan dengan Muka ko Mahathir..

Pada asalnya, bangsa Yahudi amat takutkan Tun Dr Mahathir (TDM), mana taknya.. TDM adalah seorang pemimpin Islam yang berani menjentik Israel dan Yahudi. Istilah Proxy digunakan kepada bangsa Yahadi, yang dimaksudkan “Bangsa Yahudi menggunakan orang lain, untuk berperang dan mati untuk mereka (Yahudi Israel)”. Mengamuk penyokong-penyokong bangsa Yahudi.

Macam-macam cara TDM kena serang. Dalam banyak-banyak pemimpin, hanya Tok Guru Nik Aziz sorang saja yang menyokong TDM.TDM mahu memperkasakan Malaysia (dan Bangsa Melayu sebenarnya) dalam bidang yang amat penting iaitu Ilmu, bangsa Yahudi menjadi kalut.

Bila TDM memperkenalkan satu cabang bidang Ilmu yang penting iaitu PPSMI. Yahudi jadi kecut..“Habis la.. Islam akan bangkit dalam bidang Sains & Matematik selepas ni, parah-parah”. (rungut orang Yahudi).Mana tak takut.. kalau di ajar dalam Bahasa Inggeris, lagi laju dan cepat penguasaan dalam Bidang Sains & Ilmu Hisab. Sebabnya beratus-ratus buku rujukan adalah dalam BI. Lagi cepat penguasaan dalam BI, lagi cepat penguasaan terhadap kedua-dua ilmu ini.

Akhirnya agenda Yahudi yang tidak mahu melihat orang Islam berjaya dalam ilmu Sains & Matematik berjaya juga. Yahudi cuci kaki.. akhirnya perkataan Proxy yang TDM gunakan kepada mereka (Yahudi) di kenakan pula kepada TDM, Melayu, Islam dan Malaysia. Lagi manis adalah kerana yang tolong ‘rosakkan’ adalah orang dalam (Melayu Islam) sendiri..Bangsa Yahudi berjaya porak perandakan musuhnya..

Mereka ambil ‘remote’ TV dan menonton TV secara ‘live’. Gambar-gambar rusuhan terpapar di kaca TV. Mereka bergelak semahu mahunya. Sebotol ‘air kencing setan’ di buka. Dituang dalam gelas satu persatu dan di lagakan gelas-gelas tersebut bersama-sama meraikan kejayaan mereka.--------------------

Note : Jangan samakan bangsa Melayu dengan orang-orang Jepun. Orang Jepun kerja kuat.. Bagi mereka masa 24 jam sehari tidak cukup. Sebab itu mereka maju. Cuba tengok bangsa Melayu kita.. apa mereka buat sehari-hari. Tak kan setiap masa nk baring atas jalan? Cakap banyak berbakul bakul, 1 Trillion pelaburan la.. sampai sekarang habuk pun takda..

Copy@ mimpi916 by add

Komen add:
Seharusnya "Yahudi Malaysia" di nyah dahulu dari muka bumi malaysia ini,,, "Yahudi Malaysia" yang dimaksudkan ialah peserta perarakan GMP tempohhari.....

No comments: